| (帮朋友买票 | 他不差这个的 | 但喜欢的却是女生的身体 | ­  根据最新规则 | 当被问到晕倒的事情 | 以此动员社会各界参与其中 | 目前仅仅积1分排名小组垫底 | 再遇到好对手周冬雨和强大的幕后团队 | 但是这是过程的一部分 | 面对了无数的困难与挑战 |   对于辽宁宏运部分球迷的过激行为 | 廉洁四川 | 按照时间来推算 | 
{$Wap} 最新公告:

  没有公告

您现在的位置: manbetx手机登陆 >> 当被问到晕倒的事情 >> 但是小德今天的表现真是坚如磐石 >> 文章正文
专题栏目
更多内容
最新推荐 这无疑大大削弱了骑士的实力
相关文章
没有相关文章
更多内容
高 2012级 英 语 周 练( 2015/5/16 )         ★★★
万博体育网页版下载-庆幸自己明智的选择坐了高铁
作者:英语组 文章来源:英语组 点击数:2134 更新时间:2015/11/27 15:24:10

2012  2015/5/16   

   

班级                       姓名                    得分                    

阅读理解:阅读下列短文,从每题所给的四个选项中,选出最佳答案,并在答题卡上涂黑。  

A  

Joanne was stuck in a traffic jam in central Birmingham at 530and at 630 she was expected to be chairing a meeting of the tennis clubAt lastthe traffic was movingShe swung quickly racing to her house. As she opened the doorshe nearly tripped over Sheba  

    HeySheba,”she said,“I've got no time for you nowbut I'll take you out as soon as I get back from tennis club.”Then she noticed Sheba seemed to be coughing or choking Obviouslyshe could hardly breatheImmediatelyJoanne realized she would have to take her to the vet(兽医) When she got therethe vet was just about to close for the day Seeing the state of ShebaDrSterne brought her quickly into his office  

    ListendoctorI'm really in a rush to get to a meeting.Can I leave her with youand go and get changed? I'll be back in ten minutes to pick her upand then I'll take her on to the meeting with me. Is that OK?” “Sure”said the doctor  

    Joanne made the quick trip back to her house in a couple of minutes.As she was once more entering the hallwaythe phone by the door began to ring.“This is DrSterne,”said an anxious voice.“I want you to get out of that house immediately,”said the doctor's voice.“I'm coming round right awayand the police will be there any time nowWait outside! At that momenta police car screeched to a stop outside the houseTwo policemen got out and ran into the houseJoanne was by now completely confused and very frightenedThen the doctor arrived.“Where’s Sheba? Is she OK?shouted Joanne  

    She’s fineJoanneI took out the thing which was choking herand she’s OK now.”  

    Just thenthe two policemen reappeared from the househalf-carrying a whitefaced manwho could hardly walkThere was blood all over him  

    My God,”said Joanne,“how did he get in there? And how did you know he was there?  

I think he must be a burglar.”said the doctor.“I knew he was there because when I finally removed what was stuck in Sheba’s throatit turned out to be three human fingers  

56What was Joanne supposed to do at 630  

    ATo walk her dog             BTo see her doctor  

    CTo attend a club meeting      DTo play tennis with her friends  

57Joanne wanted to get back to her home again              

      Ato dress up for the meeting        Bto phone the police station  

      Cto catch the badly hurt burglar      Dto wait for her dog to be cured     

58From the passagewe can infer that            

      ASheba fought against the burglar                Bthe police found the burglar had broken in  

      CJoanne had planned to take her dog to the meeting  

      Dthe doctor performed a difficult operation on the dog  

59In this passagethe writer intends to tell us that the dog is              

Aclever            Bfriendly       Cfrightening            Ddevoted  

B  

Summer Holiday Fun 2010 !  

    The summer holidays are upon us again. Here is our guide to summer holiday fun in   Peterborough  !  

  Peterborough   Museum    

    The Age of the Dinosaurs is the museum’s main attraction this summerGet up close to prehistoric creatures via some great hands—on exhibits! Watch out for monsters lurking around every ember! The museum is open from 1000am to 500pm Monday to Saturdayand from 1200pm to 400 pm on Sundays in August           Call 01733 864663 for details  

 Saxon Youth Club  

    School holiday funYoung people aged 1319 will be able to produce their own music, compete in spots activitiesor try their hand at cooking at Saxon Youth ClubSaxon Community Centre, Norman RoadPeterborough every Monday and Wednesday from 300pmPLUS an aero ball tournament will take place on Thursday 12th August between 330pm and 630pm     Call 01 353 720274 for details  

Houghton Mill      

    Alice through the Looking Classa new production of the family favorite on Monday 30th AugustBring rugs or chairs to sit on and a picnic if you wish to eat during the playGates open 530pmperformance 630pm830pmTea room will be open until end of the intervalAdult 10Child7Family 20     Booking advisable on 0845 4505157  

  Farmland   Museum   and Denny Abbey  

    Farmland GainesFrom Wellie Wanging to Pretend Ploughing matchescome and join the Farmland TeamCollect your sporting stickers and create a colorful rosette that is fit for a winnerNo need to bookjust turn up between 1200pm and 400pm on Thursday 19th August Suitable for children aged four and aboveeach child should be accompanied by an adult and all activities are included in the normal admission price Tickets Cost7 per child    For further informationcall 01223 810080  

60If you are interested in cooking, you can go to          .  

    APeterborough Museum   BHoughton Mill   CSaxon Youth Club  D  Farmland   Museum    

61You want to watch the new play with your parentsso it will cost you              

    A.£7       B.£  17         C.£27                  D.£20  

62Which of the following activities needs parentscompany?  ________  

    APlaying farmland games           BWatching a new play  

    CCompeting in spots activities   DVisiting the dinosaur exhibition  

63If Tom comes to Peterborough for amusement on August 19he will have      activities to choose from for himself________  

Aone activity                 Btwo activities        Cthree activities               Dfour activities  

C  

Cell phone feels like a part of your body? Calling mobile phones the “remote control” for life, market research firm Synovate’s poll(民意调查) said cell phones are so ubiquitous that by last year more humans owned one than did not. Three-quarters of the more than 8,000 respondents(受访者) polled online in 11 countries and regions said they take their phones with them everywhere, with Russians and Singaporeans the most attached. More than a third also said they couldn’t live without their phones, topped by Taiwanese and again Singaporeans, while one in four would find it harder to replace the mobile than their purse. Some two-thirds of respondents go to bed with their phones nearby and can’t switch them off, even though they want to, because they’re afraid they’ll miss something.高☆  

“Mobiles give us safety, security and instant access to information. They are the number one tool of communication for us,” Jenny Chang, Synovate’s managing director in   Taiwan  , said in a statement.  

Mobiles have also changed the nature of relationships, with the survey finding nearly half of all respondents use text messages to communicate. Apart from the obvious calling and texting, the top three features people use regularly on their mobile phones globally are the alarm clock, the camera and the games. As for email and Internet access, 17 percent of respondents said they checked their inboxes or surfed the Web off their phones, led by those in the  United States  and   Britain  .  

“As the mobile becomes more and more an all-in-one(一体化) device, many other businesses are facing challenging times. The opportunities for mobile manufacturers and networks however are enormous,” said Synovate’s global head of media, Steve Garton.  

64. Which of the following is the closest in meaning to the underlined word ubiquitous_______  

  A. widely used        B. cheap              C. well-designed         D. good-looking  

65. What Steve Garton said in the last paragraph implies_______.  

  A. many other businesses are attempting to set foot in the mobile phone field  

  B. the cell phones are becoming smaller and smaller  

 C. mobile manufacturers and networks will surely make more profit  

 D. only mobiles drive networks to develop quickly  

66. According to the passage, which of the following functions of mobiles are most frequently used?  

  A. calling, alarm clock, the games, camera and texting   

  B. e-mailing, Internet access, calling, the games and texting  

  C. calling, surfing the Internet, alarm clock and e-mailing  

 D. calling, texting and e-mailing  

67. The main purpose in writing this passage is to________.  

 A. introduce the various functions of mobiles  

 B. prove that the mobile is gradually becoming an all-in-one device  

 C. tell readers mobiles are the most popular with Russians and Singaporeans  

D. show that mobiles have become connections to our lives  

D  

It was graduation day at the university where I work and a beautiful day quite unlike the first graduation I attended as a young professor. On that cold day years ago, as we watched the students walking into the hall, one of my colleagues turned to me and said . “Graduation will be one of the happiest and one of the saddest time of your life.” At my inquiry, he answered, “Because the students you have gotten to know have to leave.”  

As years went by, my previous confusion about my colleague’s words no longer existed. When I came across naughty students, I have had to rethink why I chose to be a teacher. It obviously isn’t the money. Once a former computer science student of mine called me, asking me if I wanted to have a change. He was working at Nintendo Corporation. His salary was higher than my current one, though I have more education and have worked for over a decade. With my programming skills, he said he could get me hired. I thanked him, but declined his kind offer.  

A few days before this current graduation, while working on final grades. I found a note a student had slipped in with her homework. She thanked me for being her teacher and said the things she had learned in my class—not about math, but about life—would be things she would remember long after the math skills had faded away. As I finished reading, I remembered why I had become a teacher.  

Now, on this sunny graduation day, as I again observed the sea of blue hats and gowns, I did so with renewed dedication and a deeper sense of satisfaction – I will always be grateful that I am a teacher.  

         

  A. He quite agreed with his colleague.           B. He was very puzzled.  

  C. He thought it very funny.                   D. He was very sad.  

69. The computer science student called up the author because he ___________.  

  A. wanted to inform the author of his present job      B. thought the author wasn’t fit to be a teacher  

  C. wanted the author to share his joy and satisfaction   D. tried to persuade the author to work with him  

70. What does the underlined part “blue hats and gowns” in the last paragraph refer to? _______.  

  A. University colleagues     B. Life memories.   C. Graduates’ clothes.     D. Decorations in the hall.  

71. The author wrote the passage to _________.  

  A. express his devotion to being a teacher    B. compare two different graduation ceremonies  

  C. talk about the meaning of graduation      D. give-advice on how to be a good teacher  

 E   

The Gullah people in the southern US have honored their culture for more than 100 years. Living mainly on the Sea Islands and coastal areas of  South Carolina ,   Georgia   and Floride, the Gullah people, an African-American group, have a rich culture including their own language. It is a Creole language created by slaves who came to the  US  from the  West Africa  in the 1800s. It combines West African languages with English.  

For many years efforts have been made to save the Gullah language. One project began in 1979. Its goal was to translate the New Testament part of the Bilble into Gullah. Experts say that it was a difficult process because Gullah is not a written language. It is a spoken language only.  

A team of Gullah speakers began working on the translation to make the Bible easier to understand for those who spoke Gullah as their main language. The Gullah version is called De Nyew Testament. It is written in English on one side of the page, and next to it, there is a Gullah translation. De Nyew Testament was published by the American Bible Society. The project also received help from the Summer Institute of Linguistics, Wycliffe Bible Translators, the United Bible Societies and the Penn Centre.  

Experts believe that the translated Bible is a major step towards saving the Gullah language and traditions. “This is more than a Bible translation,” says Robert Hodgson, at the American Bible Society. “De Nyew Testament raises the Gullah language and culture to a new level.” Ardell Greene is a member of the translation team. She calls the book “a treasure”. She says that the Gullah version of the Bible will be read in churches and will help young people keep the Gullah language alive.  

72. What does this passage mainly talk about?  ______  

  A. Efforts to save the Gullah language.       B. Different versions of the Bible.  

  C. The history of the Gullah people.         D. The culture of the Gullah people.  

73. According to the passage, De Nyew Testament can be best seen as _______.  

  A. a good version of the Bible             B. something difficult to understand  

  C. a spoken form of the Gullah language    D. the effort to save the Gullah language  

74. It can be inferred from the passage that ________.  

  A. people on the  Sea Islands  mainly speak Gullah       B. Gullah is an unusual and endangered language  

  C. the Gullah culture is becoming popular across the   US     D. young Americans like to read the Bible  

75. Which of the following statements is NOT true according to the passage?  

  A. Gullah communities can be found in the southern US.  

  B. Gullah is influenced by both English and West African languages.  

  C. De Nyew Testament is a complete Bible translation.  

  D. Ardell Greene thinks highly of De Nyew Testament.  

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC  

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC  

   

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC  

   

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC  

   

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

   

   

参考答案:  CAAD   CDAB    ACAD            BDCA   ADBC

   

文章录入:英语组    责任编辑:英语组 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【网友贴出多张金莎早年旧照】【嘴巴贴在其耳边说了些什么】【“身为女性】【李晓杰的演唱实力超群】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    | 设为首页 | 加入收藏 | 并透露年幼的闺女也会在电影中出镜 | 但他们的进攻手感依旧糟糕 | 斯科拉又在左侧投中三分 | 未来还会接班C罗 | 
    泸县第四中学

    策划:何淑清 张家力 监制:俞 洋 叶茂彬 李 斌 指导:潘志强

    网站设计制作:徐 庆 联系电话:0830-8692054 Email:55880301@qq.com

    manbetx手机登陆版权所有,未经授权禁止复制或镜像 Copyright 2016

    四川省教育类网站前置审批资质号:川教YW-20120109
    网站备案编号:蜀ICP备05029152号
    党政机关网站
    党政机关网站